FAQ’s

Wie kan er lid worden van Ella Society?

Ella Society is opgericht voor de ondernemende vrouw uit Noord-Nederland. Dus ben je woonachtig of werkzaam in Friesland, Groningen of Drenthe dan ben je van harte welkom!

Waarom moet ik lid worden van Ella Society?

Ella Society biedt een netwerk van 400 ondernemende vrouwen, oftewel business maatjes. Dus je vindt verbinding, je wordt geïnspireerd en je kunt groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Wat houdt het lidmaatschap in?

Ella Society is een face-to-face community. Dit betekent dat we in een regelmatige frequentie bij elkaar komen tijdens events en bijeenkomsten. De events vinden op woensdagen plaats, afwisselend in Van der Valk Leeuwarden of Van der Valk Groningen. Bijeenkomsten worden gehouden op donderdagen ergens in een van de noordelijke provincies.

Ook zijn wij bezig met het ontwikkelen van een echte Ella Society app! Hierin is het super makkelijk om in contact te staan met andere leden en je aan te melden voor een event of bijeenkomst.

Wat kost het lidmaatschap?

Voor slechts € 450,- exclusief BTW word jij een echte Ella.

Uitleg Kosten

Als lid betaal je jaarlijks je contributie. Wij sturen je een factuur. Na betaling hoor je officieel bij de club en krijg je toegang tot zowel het netwerk, de bijeenkomsten en de Ella Society app, waarmee je beschikt over de contactgegevens en social media profielen van alle leden. Hierdoor kun je makkelijk contact leggen en elkaar op weg helpen.

Bijkomende kosten

Voor de bijeenkomsten betaal je per avond een bijdrage. Natuurlijk proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Houd rekening met 35-50 euro per activiteit, tenzij we natuurlijk op een workation gaan 😉 Je betaalt uiteraard alleen voor de activiteiten waarvoor jij je opgeeft en dit kun je per activiteit aangeven in de app.

1x per jaar organiseren wij een evenement op kosten van Ella Society. Op de lanceringsavond van woensdag 6 maart vertellen we hier meer over. 

Waar kan ik mij aanmelden voor de events en bijeenkomsten?

Je kunt je aanmelden via onze eigen Ella Society app, die je automatisch tot je beschikking hebt zodra je lid wordt. Let op: deze is over een paar weken beschikbaar. Aanmelden kan momenteel via onze website. De termen events en bijeenkomsten liggen dichtbij elkaar. Voor de live ontmoetingen op woensdag in Leeuwarden of Groningen gebruiken we de term event. Spreken we over de donderdag live ontmoetingen in de provincie dan gebruiken we de term bijeenkomsten.

Hoe vaak vinden deze plaats en waar?

Om de drie weken komen wij bijeen, in een groot en wat kleiner gezelschap. De grote events vinden afwisselend plaats bij Van der Valk Leeuwarden en Van der Valk Groningen-Hoogkerk. Voor de bijeenkomsten gaan we de provincies in.

Is het echt voor ondernemers of ook voor niet-ondernemers?

Een Ella is de ondernemende vrouw uit het noorden van Nederland. Bij veel dames betekent dit dat zij een eigen onderneming runnen maar laat je hierdoor niet tegenhouden als jij buiten deze categorie valt. Als je een ondernemende persoonlijkheid in loondienst bent, of je wenst ooit een eigen bedrijf te starten, dan ben je van harte welkom bij onze club.

Wat houdt een partner of sponsor in?

Als partner ben je een strategische bondgenoot van Ella Society en actief betrokken bij onze missie en doelen. Je deelt onze visie en engageert je bij de evenementen en initiatieven.

Een sponsor steunt met financiële of materiële steun specifieke evenementen of andere initiatieven. Je bent hierbij een belangrijke schakel.

Waarom een eigen bijdrage per event als er ook al contributie is?

Met jouw lidmaatschapsbijdrage zijn wij in staat om de club te runnen en de events organiseren, denk aan locaties, sprekers en marketing. Oftewel, de algemene clubkosten. Echter, voor de evenementen zelf betaal je een vergoeding. Uiteraard rekenen wij voor ieder event een zo laag mogelijk tarief, dit zal variëren tussen de 15 en 50 euro per avond.

Welke activiteiten en events biedt Ella Society aan?

Wij bieden een afwisselend jaarprogramma met o.a. netwerkavonden (inclusief podiumprogramma), geweldige sprekers, Masterclasses, betaalbare cursussen en trainingen, thema avonden, netwerkavonden inclusief een podiumprogramma, diners & borrels, samen flex werken, intervisie groepen workations en nog veel meer!

Waarom is Ella Society opgericht?

Als gedreven ondernemers, merken wij als oprichters dat het soms lastig is om een relevant klankbord te vinden. We zien dat veel vrouwen ontzettend goed zijn in het vak dat zij doen maar waar vind je de antwoorden op ondernemersvragen als je voornamelijk alleen werkt? We streven ernaar vrouwen te inspireren, verbinden en laten groeien door middel van een krachtig netwerk. Ons doel is niet alleen gezellig samenzijn, maar ook elkaar stimuleren en empoweren om individuele doelen te bereiken. Met een dynamisch platform voor kennisuitwisseling en samenwerking willen we een blijvende impact hebben op het leven van vrouwen, zowel binnen als buiten onze club.

Wie zijn de oprichters van Ella Society?

De oprichters van Ella Society zijn Carina Roemers, Aisha Krako-Bransen en Sonja Schaafsma-Brakema. Drie gepassioneeerde ondernemers uit Friesland en Groningen.