Over ons

Carina, Aisha en Sonja zijn de visionaire oprichters en drijvende kracht achter Ella Society. Met ontembare energie, diverse ervaringen, en een passie voor verbinden, inspireren ze een beweging van ondernemende vrouwen in Friesland, Groningen en Drenthe.

Carina Roemers

Een geboren en getogen Dokkumse, sinds kort te vinden in het kleine dorpje Burdaard. Daar woont ze met haar vriend en kinderen. Carina is niet bepaald het type 12 in een dozijn. Het woordje NEE kent ze niet en niks is onmogelijk. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ze het aandurfde om Ella Society zo groots neer te zetten. Deze vrouw barst van de energie. Carina sprankelt, neemt je mee en zet je AAN.

Aisha Krako-Bransen 

Samen met haar man Peter en drie zoons woont ze sinds 2005 in het hoge noorden, de laatste jaren in Aldeboarn. Aisha is zo iemand die graag nieuwe mensen ontmoet en nooit is uitgeleerd. Haar lange, interessante CV met hele verschillende werkomgevingen en de oneindige stroom van opleidingen en cursussen maken dat je met haar niet uitgepraat raakt. Aisha is geweldige vrouw, een stralende verschijning die je graag in je netwerk wilt hebben.

Sonja Schaafsma-Brakema

Sonja is een enthousiaste Groningse, getrouwd met Dennis en moeder van twee kinderen en twee hondjes. Een rasechte Groningse en dol op aaierballen. Als je haar ergens eens bent tegengekomen, vergeet je haar niet meer: op en top vrouw, met de humor van een hele stoere kerel. Met een passie voor regelen en organiseren heeft ze diverse functies in project-, event-, account- en relatiemanagement vervuld. Dit leidde tot haar eigen bedrijf.