Over Carina

Carina Roemers

Een geboren en getogen Dokkumse, sinds kort te vinden in het kleine dorpje Burdaard. Daar woont ze met haar vriend en kinderen. Carina is niet bepaald het type 12 in een dozijn. Het woordje NEE kent ze niet en niks is onmogelijk. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom ze het aandurfde om Ella Society zo groots neer te zetten. Deze vrouw barst van de energie. Carina sprankelt, neemt je mee en zet je AAN.

Een ondernemer in hart en nieren. Ze begon haar carrière in de fitnessbranche, waar ze samen met haar vader 5 sportscholen bouwde in 10 jaar tijd. Inmiddels is ze gestopt als fitnessondernemer en kun je haar boeken als presentatrice, dagvoorzitter en trouwambtenaar. Dit alles met maar 1 doel: verbinden. Daarnaast heeft ze haar eigen Academy en leert ze je alles over trouwen en/of presenteren.

Carina: “Een club als Ella Society is voor mij echt een droom die uitkomt. Ik denk dat echt iedereen die zich, op welke manier dan ook, aan de club verbindt, een mega win-win gaat ervaren. Lid, sponsor of partner: met 400 vrouwen gaan we elkaar alleen maar versterken.