Reviews

Ik wil graag connecten met gelijkgestemde vrouwen die ook aan het ondernemen zijn zodat we elkaar kunnen inspireren, motiveren en met elkaar kunnen lachen.

Marieke van Wijnmaalen

PR Expert

Als directeur van een theater heb ik een hele inspirerende baan en het lijkt me geweldig om vrouwen uit de omgeving te ontmoeten die net zoveel leuke dingen meemaken als ik.

Machteld van der Werf

Directeur theater

Al 13 jaar ben ik ondernemer. Hoe leuk is het om gelijkgestemde zielen te vinden en elkaar van tips te voorzien. En samen misschien wel groter te groeien dan we nu al zijn?

Douwine Koopman

Directeur kinderopvang

Netwerken gaat bij mij om het investeren in relaties en van daaruit verder. Met 400 vrouwen is dit wel spannend. Tijdens het Ella event voelde ik heel duidelijk dat iedereen erbij hoort.

Monique van Maalsen

Interim HR Manager

Het enthousiasme van de dames is zo overweldigend. Het lijkt me ontzettend leuk om met elkaar te verbinden, van elkaar te leren en in ieder geval heel veel plezier te hebben. Het wordt helemaal geweldig!

Janet de Vries

Uitvaartondernemer

De energie spatte er direct vanaf. Ik dacht direct: “Daar wil ik bij zijn en het meemaken.” Er komt een te gek programma aan en het lijkt me te gek om kennis te maken met al die vrouwen die hierop aansluiten.

Aukje de Boer

Shiatsu therapeut